Cum ajungi sa mergi la Oradea in BlogTrip

Da, e BlogTrip, nu BlogTur, da? :) – cititi mai multe detalii despre BlogTrip aici.

Trecand peste asta, vom avea trei participanti care pot merge cu noi la Oradea in functie de ceea ce scriu si cum scriu.

Sponsorii editiei de la Oradea a BlogTrip (GreenPixel, Mercedes si Microsoft) aleg fiecare cate un bloger care scrie pe o tema data de ei. Singura cerinta, in afara de respectarea temei, sa anuntati in comentariile acestui post (sau sa dati link catre acest post). Cumva, sa ne anuntati ca intrati in concurs. Ca sa fie foarte clar, nu este nevoie sa dati link catre sponsori sau catre acest blog. Dar trebuie sa ne anuntati. Puteti mentiona ca articolul este pentru participarea la BlogTrip si sponsorul care a propus tema, daca doriti.

O conditie obligatorie pentru a putea participa este sa fiti membri fie ai Blogoree.ro, fie ai ForumulBloggerilor.ro, cu un minim de activitate (un post pe forum, o propunere sau un vot pe blogoree.ro samd)

Temele concursului sunt:
– 7 motive pentru care iti place Windows 7 (propus de Microsoft);
– descrie cum si cand ai intrat in lumea internetului, si cum l-ai descoperit treptat – primii pasi (propus de GreenPixel);
– cum va arata sau cum se va comporta masina viitorului (propus de Mercedes)

Articolul trebuie sa contina 150 de cuvinte minim (fara partea nominalizata mai sus, in care se mentioneaza de ce este scris articolul). Puteti scrie 3 articole – pentru fiecare in parte. Sau puteti inscrie articole deja scrise, care au ca subiect una din temele de mai sus.

Castigatorul va fi ales de reprezentantii fiecarui sponsor in parte, in mod subiectiv (ce le va placea mai mult, adica :D ).

Data limita pentru inscrierea unui articol: marti, 9 iunie 2009, ora 24:00. Noi va vom anunta care sunt participantii la BlogTrip joi, 11 iunieluni, 15 iunie. In situatia in care prezenta voastra nu este confirmata pana sambata, 13 iunie miercuri, 17 iunie, alegem pe altcineva (sau in situatia in care nu puteti merge). Va rog sa luati in considerare ca noi nu acoperim costurile venirii in Bucuresti (de unde se pleaca), cazarea in Bucuresti (daca e nevoie) si masa in cele trei zile. In plus, nu intrati in competitie daca stiti ca nu puteti merge in perioada 26-28 iunie la Oradea :D

P.S.: toate articolele intrate in concurs (aproape toate, exista posibilitatea sa refuz, daca nu imi convine ceva anume – gramatica proasta, scris de mantuiala samd) vor fi listate pe blogul meu, cu titlu si link.

35 thoughts on “Cum ajungi sa mergi la Oradea in BlogTrip

  1. Pingback: ASL PLS « Pleiada

Leave a Reply

Your email address will not be published.