BlogTrip – detalii

BlogTrip este numele unei serii de evenimente cu bloggeri si pentru bloggeri, in diferite orase din tara, evenimente care includ un workshop si o sesiune de networking la un suc/bere, intr-un pub local.

Prima editie din acest an, Oradea: 26-28 iunie.
A doua editie, Suceava: 20-22 noiembrie.

Anterior, am incercat ceva asemanator, fara workshop-uri, insa, sub eticheta Blogoree Romanian Tour (am fost la Cluj si Iasi).

Noutatea vine in prezenta workshop-urilor (cu vorbitori bloggeri care s-au evidentiat in diferite moduri in blogosfera in ultimii ani) si prezenta sponsorilor care sprijina acest eveniment: Green Pixel, Mercedes-Benz, Microsoft, in ordine alfabetica.

Structura fiecarei vizite prin tara este in felul urmator:

– plecare vineri dimineata din Bucuresti (6 bloggeri);
– workshop sambata dupa-masa – ora 13:00 – in orasul tinta (maxim 20 de bloggeri din orasul respectiv sau orasele din jur);
– intalnire de networking (poate veni oricine, oricati bloggeri) intr-un pub, la o terasa samd.;
– plecare catre Bucuresti duminica dimineata.

Participantii (cei care pleaca din Bucuresti cu un Mercedes-Benz Viano) sunt selectati in felul urmator:

1 – Bobby Voicu (sofer :D )
3 bloggeri care s-au evidentiat in comunitatea bloggerilor intr-o forma sau alta, mai ales au participat activ in comunitatile blogoree.ro si forumulbloggerilor.ro
3 bloggeri alesi de fiecare sponsor in parte in urma scrierii unor articole pe teme date (fiecare blogger trebuie sa fie membru in una din comunitatile anterior mentionate, cu activitate minima: un raspuns, un articol propus, un vot samd)

Cei 6 bloggeri de mai sus nu trebuie sa fie din Bucuresti, dar in situatia in care doresc sa mearga si bloggeri din tara, trebuie sa isi aranjeze singuri drumul pana in Bucuresti si eventual cazarea pe perioada in care stau in Bucuresti.

Noi vom plati drumul, cazarea si micul dejun pentru sambata si duminica dimineata (pentru cei 6 participanti care pleaca din Bucuresti).

Mai multe articole: BlogTrip

21 thoughts on “BlogTrip – detalii

  1. In functie de activitatea lor pe cele doua comunitati (desi nu e obligatoriu sa fii membru, membrii vor avea prioritate), in functie de interes samd. Si, nu in ultimul rand, in ordinea inscrierii.

    Sa avem noi mai mult de 20 de cereri :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.