49 thoughts on “Nou logo Yahoo! – teste

 1. a trebuit să mă uit în internet archive ca să văd diferenţa. nu e cine ştie ce nou. poate nu folosesc eu destul yahoo :P

 2. VAI NU.

  La o companie cum e Yahoo trebuie gandit asa cum au facut cei de la CISCO, stilizare asemanatoare a logo-ului (vezi evolutia logo-ului cisco de-a lungul timpului).

  Adica daca te Yahoo diferit yahooieste-te :), dar pastreaza macar culoarea :)

  Si totusi … un pic de rotunjeala la logo-ul ala mergea, nu alta idee de font

 3. In afara de culoare, nu pare nimic nou. Iar culoare ma duce cu gandul la schimbarea facuta si de Google cu stilizarea. Si da, for all ya guys out there, se poarta movul vara asta :D

 4. Yahoo! nu vrea să rămână în urmă, dacă Google a schimbat faviconul, ei au mers direct la Logo :D. Culoare e mult mai ok, dar nu îmi place fontul

 5. Din punctul meu de vedere e mult mai bun asta nou. Culoare e folosita de ceva vreme in comunicarea Yahoo! Pe mine ma bucura faptul ca au reusit sa treaca de la serif la sans pastrand jovialitatea prin care s-au impus. Logo-ul nou inca imi inspira Yahooooooooo! ca si celalalat insa la nivelul urmator. Daca te uiti la sectiunile noi ale Yahoo! vezi: OMG!, Shine, Buzz o sa vezi ca se potriveste mai bine decat cel vechi.

  Piticu – logo-ul CISCO pare a fi doua maini care arata “FUCK YOU”, daca erau taiate linile verticale la acelasi nivel era ok.

 6. Andreea “In afara de culoare, nu pare nimic nou.”
  Asta e cel mai greu de realizat :)

  In versiunea anterioara a yahoo.com – Hillman Curtis a facut research mai bine de 6 luni impreuna cu o echipa delegata de Yahoo! Task-ul a fost: schimbarea interfetei din pagina principala astfel incat sa poata incorpora cu 30% mai multa informatie si sa nu induca aglomerare si confuzie utilizatorului. Atunci a aparut tabbed browsing.

 7. Culoarea este cea care imi place – putina lume agreeaza rafinamentul violetului pentru ca circula o multime de asocieri stupide cu morala femeilor. Si fontul este OK. Mi-ar place sa ramana asa! Este o evolutie si transformarea are subtilitatea ei: dinamica literelor s-a pastrat si …la fel si rosul! ))

 8. Logoul vechi are greutate. Asta e mai 2.0, mai child-ish asa, mai pentru baieti si fete. Las vedea la un startup, nu la GIGANTUL Yahoo.

 9. nu zic ca nu e frumos. Imi place e de viitor, dar logo-ul vechi e un fel de legenda… cand vezi scrisul undeva… pac iti vine in minte.. Yahoo… culoarea e frumoasa dar oricine ar putea sa faca un astfel de logo. Ar trebui ceva mai complex, ceva greu de reprodus.

 10. Mie-mi place .Se va incadra bine zic eu . yahoo tot gigant ramane .Orice culoare sau stil ar avea logou

  Same here. De notat totuşi că este doar logotip (şi nu logo, cum s-a spus mai sus)

 11. la valoarea or cred ca pot sa faca mai mult. asta nu e decit un font schimbat si photoshopat putin.

  numai eu stiu vo 3 designeri care le-ar da 20 de variante muuuult mai bune.

 12. de ce nu se face o competitie pe tema asta? sunt destui designeri in tzara, sa faca fiecare un logo pentru yahoo, sa aibe loc o preselectie… n-ar fi mai interesant? :P Asta ma duce cu gandul la yahoo messenger, nu e ceva nou e cam tot una, alt font, alta culoare, o umbra dar tot aia e :)

 13. prima oara cand l-am vazut… milka mi-a venit in cap :))
  e reusit… mie imi place… cum spunea cineva mai sus… e mai web 2.0 :)

Comments are closed.