Intrebari si raspunsuri (Q&A)

Aici sunt paginile create impreuna cu cititorii acestui blog. Eu adresez o intrebare (despre un subiect ales la intamplare, de obicei) si cititorii imi raspund (daca vor, bineinteles). Ulterior, toti voteaza comentariile cele mai interesante, comentarii care, impreuna cu intrebarea si, eventual, opinia mea, sunt prezentate la comun.

Cum am ajuns aici? Citeam comentariile date la cateva posturi si unele mi se pareau asa de misto incat imi parea rau ca majoritatea cititoriloe nu ajung sa le citeasca. Asa ca le-am pus la pachet si le-am pus in post. In plus, am adaugat si link in clar (fara nofollow) pe pagini, pentru a multumi (macar asa) celor care fac efortul sa scrie.

Mai jos e lista de posturi.

1. Primul salariu
2. De ce citesc?
3. Lucruri neplacute pe litoral

De ce am ales sa pun in pagina si nu post pe blog? Pentru ca asa continutul ramane in permanenta si, in plus, vreau sa il aranjez, sa il urc in tema.

Daca simt ca se triseaza, nu pun comentariul. In plus, daca blogul are un continut naspa (la modul extrem: p0rn etc), nu pun link.

15 thoughts on “Intrebari si raspunsuri (Q&A)

  1. Salut bobby! Nu te citesc de mult timp dar vad ca faci o treaba foarte buna! Ma gandeam sa apelez la tine si sa te intreb “ce plugin de abonare la posturi folosesti sau imi recomanzi?” Vad ca si tu si in partea dreapta o casuta de abonare la posturi!

  2. Salut! Am primit un mail de la Yahoo cum ca as fi castigat un premiu in bani in urma unei extrageri. vreau sa stiu daca e adevarat. te rog rasunde-mi cat poti de repede! multumesc!

  3. Buna , am o intrebare …de fapt am multe intrebari , dar vreau sa ma ajuti cu un sfat …
    Mi-am facut 2 conturi de AdSense , pt ca unul imi tot dadea ca e dezactivat si am facut un altul care tot cu probleme e ….ba imi zice ca datele nu se pot transfera , ba ca e dezactivat …..Care e de fapt solutia , ma gandesc ca tu ar trebui sa sti ….
    Astept un raspuns !!! ms mult

Leave a Reply

Your email address will not be published.