Despre ce vreti sa vorbim la radio saptamana aceasta?

Dupa cum stiti (daca nu stiti, aflati acum), in fiecare miercuri de la ora 21:00 am o emisiune de radio la RadioLynx.ro . Emisiunea se numeste Internet Lynx si are ca subiect diferite lucruri legate de internet (duh!).

O data pe luna vreau sa discutam despre ceva ales de voi, lucruri de baza sau ceva mai avansate despre internet. Nu voi avea un invitat, asa ca voi prelua intrebari de pe chat, cu raspunsurile date de mine sau chiar de voi (daca sunt pe chat).

Dilema mea e: despre ce vreti sa vorbim saptamana aceasta? Data trecuta cand am facut ceva asemanator am discutat despre neticheta (codul de comportament online).

Haideti, comentariile sa curga: despre ce discutam miercuri la radio?

33 thoughts on “Despre ce vreti sa vorbim la radio saptamana aceasta?

 1. Eh… “monetizarea neconventionala” my gluteus maximus si juma’ din medius.
  Propun sa dezbatem subiectul “etica”, deoarece vad ca “atatea bordeie- atatea obiceie”.
  Vorbesc serios. In lumina faptului ca intretin discutii in contradictoriu cu oameni pt care am respect, pe un subiect recent.

 2. In ultima vreme s-a vehiculat tot mai des problema promovarilor site-urilor noi, si in special a blogurilor nou create. Multi se plang ca cei cu vechime ar trebui sa-i citeasca si promoveze pe cei mai “tineri”, lucru negat de acestia dintai. Ai putea sa deschizi acest subiect si sa vezi care sunt opiniile ascultatorilor. Cum vad ei promovarea noilor veniti, in detrimentul, de multe ori, a traficului “greilor”. Si de aici se poate continua cu o multime de alte idei pe aceeasi tema.

 3. Eu am un fix cu Politica 2.0.

  Tema generală ar fi felul în care campaniile electorale, atât din România, cât şi de dincolo, au adaptat tot ceea ce presupune Web 2.0, că tot vine cu spor vâltoarea electorală în săptămâna care coboară peste noi.

  Acum nu ştiu câtă bloggerime e interesată de subiectul dat…

 4. nu, serios zic ca despre linkuri :) nu s-a mai vorbit de mult serios pe tema asta.

  numai bine e si ebookul lui tudi recent. e un subiect bun, zic

 5. Din articolul asta de la problogger cred ca poti face 5 emisiuni …
  http://www.problogger.net/archives/2008/10/18/why-ive-been-offered-close-to-a-million-dollars-for-my-blog-and-why-i-said-no/

  Rapid ce-mi vin in minte:

  1. sa faci un blog ca sa-l vinzi peste 6 luni – vanzari de site-uri/bloguri
  2. un site nou – dupa ce sa alergi : subscribers sau o fundatie calumea, dupa cum zice problogger
  3. cand e momentul sa vinzi, e vreodata ?
  4. seo + social media + dirrect traffic – cum sa balansezi exact
  5. writing skills – quality over quantity

  Saliu

 6. Ai putea vorbi despre blogul meu asa ai face un pic de reclama :)) Lasand gluma la o parte,sincer ar fi multe de vorbit. Merg si eu pe mana lui dan de la dece?

 7. @Bobby, despre tot ce crezi matale ca lipseste in blogosfera si aici ma refer la cei multi nu la cei putini si mari, cei multi care ar mai conta. Despre tot unde crezi matale ca poti sa vii cu sfaturi utile.

  bloguri curate, copyrighturi neincalcate, bloguri 100% legale dpdv al continutului, cum sa ridicam calitatea continutului, curat, curat, curat ca sa face diferenta dintre furtul profesional din mass-media (nu am zis ca toti sunt hoti) si colturile astea personale numite “bloage” :P

  trenduri, trenduri utile, si pot continua si risc sa intru in gargare.

  De exemplu la ultima emisiune de pe radiolynx s-a discutat despre clipurile video de pe bloguri, dar cred ca s-a pus prea putin accent pe prezentarea reala si aici ma refer ce e legal pe situri de genul youtube, cum este, ce este, cum e faza cu acel embed code, de ce este, etc. S-a discutat mai mult despre o “eventualitate”, dar pana ca asta sa se intample trebuie sa discutam e clar, insa si “the facts” si abia apoi despre cum ar trebui sa fie sau cum ne-ar conveni.

  Scuze, e dimineata … sper totusi ca am fost destul de clar :)

  Succese!

 8. Despre pasii care ii faci ca sa ajungi unde ai ajuns, de unde ai inceput (sau incepi).

  Sunt o gramada de pusti care incep sa faca siteuri (ce e drept noi le criticam repede si zicem ca s-a mai facut si e total in plus, dar omul acela invata multe, si stie la 20 de ani ce tu stii la 25).

  Practice vs theory.

 9. Impactul crizei financiare asupra blogurilor/ afacerilor online. Se pot cumpara afaceri online la pret redus?

 10. Despre comertul on-line. Poti aduce 1-2 proprietari de magazine online medii spre mici si sa vorbeasca despre problemele pe care le-au intilnit ei in ce priveste: serviciul de livrare, plata cu cardul, promovarea pe web (costuri/rezultate).

  Doar ca nu stiu daca vei gasi oameni dispusi “sa dea din casa” in bransa asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.