Recomand

O lista cu gadget-uri pe care le folosesc si pe care le recomand (altfel nu le-as folosi, nu? :D ):

Masina:

Mercedes Benz GLK – pana in iunie, ca parte a Proiect4. E incredibil cat de bine ma pot simti in ea. Ma rog, nu chiar asa de incredibil.
Citroen C2 – o masinuta mai puternica decat ai crede, ne duce de ceva ani, inclusiv un drum de vreo 4000 de km pana in Turcia si inapoi in ianuarie 2008 (zapada, chestii)

Telefoane:

LG KC780 – voiam un telefon cu butoane pentru day-to-day use. Excelent!
HTC Hero – Android mi se pare un sistem de operare foarte tare, iar telefonul e un concurent serios pentru iPhone (si looks). Nu prea imi place mie alb, dar am inceput sa ne impacam si pe partea asta :) Nu il folosesc decat pentru internet, rareori pentru a suna de pe el, pentru ca nu suport touch-urile cand vine vorba de apeluri.

Laptop-uri:

Asus eeePC 1000H – cumparat acu vreun an pentru ca voiam ceva mic. Il folosesc destul de rar pentru ca e, totusi, prea mic.
Acer Aspire 5810TG – primit dupa campania BlogViver, l-am luat pentru ca e un desktop replacement usor, care poate fi carat si dupa mine, daca apare nevoia. Acum e folosit drept calculator de lucru la birou >:)

Monitoare:

Acer P223W (2 bucati) – cumparate acum ceva timp, sunt foarte multumit de ele

Aparat foto:

FujiFilm FinePix S5700 – am luat-o de la un prieten acum ceva timp si ne-a servit cu daruire timp de doi ani, mergand prin toata Europa (desi pozele mai importante au fost facute cu alte camere). Inca o folosim si merge foarte bine

TV:

LG LH5000 – a fost subiectul campaniei LG in care am fost implicat in 2009. Cand a fost sa imi iau TV, a fost alegerea naturala. Mai multe despre el puteti citi aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.