Invitatie lansare Bucurestiul intr-o zi

Scriam acum ceva timp pe Metropotam cat de drag mi-e orasul asta nebun. Bucurestiul ma exaspereaza uneori, dar de cele mai multe ori simt ca ma sufoc in alta parte, ca nu as putea sa locuiesc in alta parte (cel putin in Romania).

Si se pare ca nu sunt singurul: Corina Georgescu organizeaza maine un Tur al Bucurestiului (imi pare rau ca nu sunt in Bucuresti sa merg, poate mai sunt locuri libere, nu pierdeti ocazia).

Marti, insa, ajung in Bucuresti, inainte de a pleca prin Moldova pentru a Redescoperi Romania. De ce? Pentru ca vreau sa particip la lansarea oficiala a proiectului Bucurestiul intr-o zi, un proiect care mie mi se pare foarte misto, un proiect realizat de niste oameni cu care eu lucrez la proiectul cu cetatile (pornit in cadrul Proiect4), pe care ii stiu cat de pasionati sunt de ceea ce fac.

Va invit, deci, sa participati, marti, 22 iunie, de la ora 11, la Casa Vernescu, Calea Victoriei 133 (Casino Palace), la lansare. Am sa fiu si eu acolo, la lansare va vorbi si Adrian Ciubotaru, un al “venetic”, ca si mine, care s-a indragostit de Bucuresti. Si care vrea sa umple parcurile de locuri pentru citit :)

Ne vedem, deci, marti? Nu de alta, dar uitati-va, mai jos, ce invitatii dragute au :D Si merita venit si pentru a vedea Casa Vernescu, o cladire istorica cu adevarat frumoasa.

Bucurestiul intr-o zi - Lev Tolstoi Bucurestiul intr-o zi - Cantacuzino Bucurestiul intr-o zi - Mita Biciclista

2 thoughts on “Invitatie lansare Bucurestiul intr-o zi

Leave a Reply

Your email address will not be published.