23 thoughts on “Dacia Sandero

 1. Mi se pare cea mai prietenoasa de pana acum, cel putin la exterior. Cred ca au luat-o pe un drum bun, din punctul asta de vedere cel putin. Au scapat de blestemul masinilor urate, invechite si patrate. Viitorul le apartine:P

 2. Nu e chiar cea mai reusita masina dar sunt pe drumul bun.Fata de Logan e un mare salt reusind sa faca o masina agreabila daca nu chiar frumusica.

 3. Desi incepe sa arate binisor, raman la snobismul meu. Nu voi da niciodata bani pe asa ceva. Partea buna este ca am caruta de vreo 3 luni si nici in 10 vieti Dacia asta nu se va compara cu ea. Oricum sunt pe drumul al bun zic si eu ..

 4. intradevar au inceput si ei sa lucreze pe partea de design acuma si imi pare bine ca au trecut pragul asteptat de ceva lume , sper sa apuc si eu sa o testez putin prin poligon

 5. cu 9 mii, iti iei o PRIMA MASINA second hand senzationala. Si macar nu scrie “Dacia” pe ea. ->amanunt de maxima importanta daca targetul e format din pustime. Daci e pur si simplu uncool,la fel ca si ROMarta si inghetata Napolact. Nu ca as face reclama, dar, in sesiune, mancam inghetata Napolact la cornet cu 0,75 ron!!! avea gust de inghetata din copilarie. Nu tot ce e romanesc e prost. Dar, de la inghetata la masini, e cale lunga.

  Sunt curioasa, cum sunt piesele, cat costa? [ca la mine, o oglinda laterala e vreo 10milioane vechi, si nu am masina de 50mii de euro :| ]

 6. Eu prim am vazut-o din laterala eram aruncat asa aiurea pe o bordura intr-o zi dintrasta canicula la umbra unui copac.. draq stie de care dar in fine.. Arata bn pt o dacie si kiar suna si mai bine pacat ca era gutza la boxe.. da mno romanu tot roman e..

 7. mda, nici nu ma asteptam sa fie o super masina. si mai e si o caruta de bani. . . mai bine iti iei de banii astia 2 masin SH si chiar te bucuri de ele, decat una romaneasca si proasta.

 8. Eu cred ca Sandero e o masina reusita. Are sanse sa treaca in topul vanzarilor pe Romania. Mie unu imi place din mai multe puncte de vedere

 9. Va vorbeste acum un anti-dacie; dupa ce am studiat luni de zile si ani, in lung si in lat, marci, variante, preturi, etc, m-a prins flama la Sandero, in ciuda mea profunda fiind doar o Dacie.

  De ce? Poti avea pe ea tot ce au masinile straine, la pret rezon si, ceea ce ma doare pe mine, ai spatiu in ea, nene…sa cari toata IKEA daca ai nevoie, ai mai mult loc de parcare si incepe sa arate si ea ca o masina normala si in ton cu secolul nostru.

  Felicitari francezilor si romanilor nostri ca in sfarsit se aliniaza! Daca o tin tot asa, o sa aiba super-vanzari. Nemtii deja se inghesuie.

 10. Oglinda laterala stanga pusa la reprezentanta: 390 RON oOOOO
  Un posesor de Sandero 1.4
  Piesele sunt scumpe,,,poate mai ieftine in alta parte dar….garantia

Comments are closed.