BlogTrip Timisoara

Si a fost si BlogTrip Timisoara. Cu un drum de vreo 12 ore la dus, cand am vazut una din cele mai frumoase zone ale Romaniei: Dunarea la cazane. Am si stat acolo sa mancam, pe malul Dunarii (la un restaurant, nu la gratar :) ). Liniste, liniste, liniste.

Apoi a fost workshop-ul si oamenii foarte misto din Timisoara (linkuri pe vine).

Apoi un afterparty cu uituci (lucru care nu se intampla numai bloggerilor, din pacate, ci cam oriunde sunt 40 de oameni pe aceeasi nota – Daniel Tiganila, unul din cei mai buni prieteni ai mei, e expert in a plati la sfarsit diferenta si va poate povesti :)).

Duminica… drumul inapoi. Cand am trecut pentru prima data prin platoul Mehedinti (extraordinar de frumos) si am inteles de ce sculpturii lui Brancusi i se spune “Coloana infinitului”: cand stai fix sub ea si te uiti in sus ai impresia ca nu se mai termina…

Am ras, am dormit putin, am baut energizante, am mancat pe sponci… dar a meritat. Acum pregatesc urmatorul pas, sa vad daca imi iese, pentru iunie :D

Sponsorii? Mercedes-Benz, Microsoft si Paralela45.

15 thoughts on “BlogTrip Timisoara

  1. Si,totusi, sunt mai sugestive pozele , pe care nu le-am ratat , da? >:)
    si daca e in iunie inseamna ca e un cadou pentru Alexandra. Pot sa mi-l permit?pliz:))

  2. Subscriu: a fost fain, ma bucur ca am fost acolo: multa pasiune pentru blogging si pentru comunicare, optimism si buna-dispozitie, povesti si exemple personale. Bobby, inca o data, felicitari pentru ideea de a organiza intalnirile astea!

    R.

    p.s. imi pare rau ca n-am avut timp sa vin si la party…:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.