Votati comentariile

Tineti minte posturile din ultima vreme, cu intrebari? Gen Lucruri neplacute pe litoral, De ce citesc sau Primul salariu?

Am pus un plugin de vot pentru comentarii, asa ca va rog sa votati comentariile care va plac voua cel mai mult la posturile respective. De ce? Eh, fiecare lucru la vremea sa :P Ma ajutati? ;;)

Later edit: pentru ca multi speculeaza ce vreau sa fac, hai sa va intreb pe voi: ce credeti ca vreau sa fac? Cel care ghiceste primul, pana vineri, primeste un link de pe blog, fara nofollow, timp de o luna. E PR5, nu e chiar asa de rau :P V-as da tricouri, dar va dati seama ce lame ar fi un tricou cu “Am ghicit secretul la BobbyVoicu.ro”? :))

Si mai later edit ( :D ) : nu are nici o legatura cu Yahoo! In weekend va spun ce si cum. Nu e mare chestie, e doar o idee de-a mea pe care as vrea sa o pun in aplicare. Si da, are legatura cu cei care comenteaza misto (adica la obiect si argumentat :P ).

Si mai si: am scos “down vote”, pentru ca era abuzat de cativa.

Ah, si pana acum nu a ghicit nimeni :) (nu fac recrutare :P ). Nu e mare secret, veti fi dezamagiti :)) Pur si simplu nu am timp sa scriu pana vineri si, sincer sa fiu, voiam sa fie niste voturi deja si speram sa fie si pe bune.

41 thoughts on “Votati comentariile

 1. am uitat sa scriu tot intr-un sg post:

  2. atragi cititori si comentarii in speranta unui banner ? :D
  3. dai dovada de generozitate?
  4. incerci sa afli pe ce dau tinerii bani (adica cititorii) sa stii spre ce sa-ti orientezi blogul, reclamele viitoare?

  deajuns ca dau in teoria conspiratiei cu alieni si nave cosmice :D

 2. Un sistem care sa aranjeze commenturile in ordinea “notei”? nu prea are cum, ca apoi nu mai intelege nimeni in cazul in care se incinge o discutie…

 3. Io cred ca faci ca la OTV un exit-poll si dupa aia sa bagi si o fim specializata pe asa ceva!
  P.S. hai ca’s mai lunatic decat Gicu Pisicu! :))

 4. heheheh…vrei sa bagi o rubrica de amatori pe langa posturile tale profi:)) asha sa mai condimenta blogosfera?;;):P

 5. Ca sa vezi cine se auto-voteaza (nu stiu daca tehnic este posibil) in speranta ca:va deveni colaborator, va intra in blogroll, va petrece o zi cu tine etc. Eu unul nu te ajut :-) Este o competitie care mi se pare nefireasca si contestabila, alimentata de supralicitarea relatiei B-Y! In plus are iz de beta-testing ca doar Y! este interesata de rezultate, de cifre…

 6. o sa prinda la popor votarea asta, ca te poti vota singur presedinte de 3 ori pe zi. I like. Adevarul e…ca sunt cea mai desteapta blonda pe care o cunosc, pacat ca nu e valabil si pentru ceilalti :p

 7. Poate mi se pare mie dupa 5 beri dar cred ca s-a miscat commentul meu in postul despre litoral, inainte era al doilea si acum e primul… Sigur e ceva ranking in functie de voturi…

 8. Sa vezi cit de rapid se indexeaza raspunsul (sau subiectul)….ca un fel de robotel…noi raspunde…si sa vedem cit de repede apare in motoarele de cautare :)…ca un fel de SEO…:)ceva de genul asta…nu prea stiu sa explic, dar cred ca e legat de asta :)

 9. ceva legat de comunitate…sa vedem cit de repede ajungem sa legam discutii…intr-un spatiu definit…cit de sociabili suntem..

 10. Celor mai populari si simpatici le propui o colaborare ca blogeri part time intr-o retea de bloguri specializate.
  Pe termen scurt explodeaza traficul. Parinti, veri, colegi de munca …toti vor veni sa voteze commenturi in nestire.

  :)

 11. Oamenii care scriu cu talent se vad si cand scriu in comentarii si cand scriu pe un blog. Pe scurt cauti colaboratori ca sa iti extinzi afacerile.

  Se cauta talente.

 12. Hm…

  a) Îţi cauţi o prietenă stabilă şi vrei ca “familia” să o aleagă şi să-şi dea astfel implicit acordul

  b) E o idee nouă şi o să vezi tu. Eventual vei face ceea ce sugerează comentariile. Alegi cea mai bună idee

  c) Faci un studiu de piaţă. Ce idei/ stil reflectă cel mai bine percepţia asupra blogului de faţă

  d) Toate cele de mai sus

  e) Niciuna dintre variante

 13. 1. Iti cresti automat timpul in care un vizitator e pe site la tine;
  2. il implici sa spunem “afectiv” in topicurile create.
  3. Cauti un comentator cu talent recunoscut de publicul tau tinta care poate sa aiba uder la tine pe blog si sa publice ulterior.
  4.Faci trafic dintr-un MARE NIMIC.
  5. Faci un studiu pe aceasta tema.
  Succese!

 14. cine comenteaza “frumos” si la obiect, este votat, daca este votat, ii creste ratingul sau karma, daca cresc acestea este gasit mai rapid/usor/repede de google => inca un mod de a face SEO… :D e bine?!

 15. nu am citit toate posibiltatile “colegilor” si sper sa nu ma repet …. eu cred ca vrei sa modifici oleaca ideea de comentarii pe blog … cel mai votat este primul la afisarea comentariilor si tot asa in functie de voturi

Comments are closed.