V-ati intrebat cum arata 3 Dustere prin apa?

Azi, pentru a scurta putin drumul (si, de ce nu, pentru a vedea cum se comporta Dusterele), am hotarat sa trecem printr-un vad mic de pe langa Hateg (de langa Castelul Nopcsa – asta e o alta poveste). Bine, voiam si sa filmam, sa vedem ce iese. Si am aflat :D

Ca tot ma intreba cineva cum se comporta Duster-ul pe zapada, va spun ca am mers in jur de 80-90 de km pe zapada (adica pe drumuri albe, de genul celui de mai jos, din poza) si s-a comportat admirabil.

Gata, am plecat inapoi sa vedem locurile misto #dinRomania.

Redescoperă România (unde poti urmari ce se intampla :D ) este un proiect Petrom, susţinut de BCR, Dacia, Romtelecom, Paralela 45 şi Muzeul National al Taranului Roman.

16 thoughts on “V-ati intrebat cum arata 3 Dustere prin apa?

 1. Înseamnă că îşi merită banii, măcar din acest punct de vedere. Mie îmi place şi la design şi în trafic se comportă chiar ok.

  E foarte ieftină şi spun că e bunicică pentru banii ăştia.

 2. nu vreau sa fiu carcotas, dar apa aia e mica rau :)) chiar ma asteptam sa vad apa ceva mai mare.

  Insa sunt impresionat de stabilitatea pe zapada la vitezele alea

 3. Duce Dusteru da-l in parastasu masii. Cand ii mai auzi pe unii “ce frate, dacia tot dacie ramane” da n-au pus picioru intr-un Duster spre exemplu in viata lor. Daca era o emblema da la WW in loc de asta de la Dacia sa vezi ce o lauda toata lumea, ca de, era WW.
  P.S. Melodia de la video este geniala sa moara Franta.

 4. Și cu Dacia 1310 puteai trece prin apa aia. Puneți o remorcă plină în spate și vedeți cum trage, mergeți prin noroaie, mai îndoiți un prag ceva, acolo se vede cât e de bună. Așa, doar ați spălat roțile. Nici măcar nu a ajuns apa la portiere să se vadă dacă intră în mașină. Bănuiesc că sunt sponsorizate mașinile…la chin cu ele!! Așa de mers pe drumuri fără gropi e foarte bună mașina.

 5. Ideea nu e sa rupem masinile in vaduri de 1m. Nu suntem la teste. Daca tu crezi ca noi riscam sa stam cu masinile in service si sa pierdem 2 zile din plecare numai ca sa o comparam cu o Toyota Land Cruiser te inseli amarnic. Noi voiam sa aratam ca Duster e o masina cu care poti iesi si de pe sosea, daca nu o iei razna. Avem cu noi un sofer de offroad care stie sa faca diferenta. Cat despre sponsorizare… ce le stii tu ca un om mare. Se vede experienta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.