Monitorizeaza Social Media cu ZeList Monitor, versiunea 2

ZeList MonitorAcum cativa ani discutam cu Catalin Tenita, de la TreeWorks, care imi povestea de proiectul ZeList. Nu avea inca un nume, dar era un top al bloggerilor (Twitter inca nu era in voga). Tin minte ca ii spuneam ca va avea probleme, ca se vor basica multi pentru ca nu vor fi de acord cu sistemul samd. Dovada a faptului ca nu prea i-a pasat de ceea ce spunea lumea e si faptul ca acum ZeList e principalul clasament pentru bloggeri (da, o parte nu sunt pe-acolo dintre cei foarte vizibili, din diferite motive, dar asta nu inseamna ca nu e in continuare indeajuns de relevant).

Astazi TreeWorks a lansat ZeList Monitor, versiunea 2. Ce face ZeList Monitor? Monitorizeaza Social Media, evident :D Facebook, Twitter, bloguri, forumuri samd.

Fetele de la ZiOnline fac acum o analiza si in scurt timp va vor spune si voua ce gasesc acolo, asa ca stati pe-aproape :)

Mai mult detalii, pentru moment, pe blogul ZeList.

6 thoughts on “Monitorizeaza Social Media cu ZeList Monitor, versiunea 2

  1. mie mie se pare un sistem care poate fi foarte usor controlat, trebuie doar sa-ti faci niste prieteni mai cu greutate si sa va linkuiti de va sar capacele si hopa esti in top :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.