M-am mutat la Hostway

Zilele astea mi-am mutat hostingul. Nu eram nemultumit, dar cei de la Hostway mi-au facut o oferta de parteneriat buna, astfel ca m-am mutat cu bagaje, catel si purcel in curtea lor.

O oferta de parteneriat nu inseamna neaparat ca ma mut in secunda urmatoare (am primit destule astfel de oferte de-a lungul timpului :) ), dar Hostway e una din cele mai mari firme de hosting din lume si ma astept ca si serviciile sa fie pe masura reputatiei. Mai mult, eu stiu o parte dintre cei din echipa din Romania, stiu ca sunt dedicati, asa ca schimbarea a venit natural.

Nu aveam probleme la fostul hoster, pur si simplu mi-a placut ideea de a putea sa ma duc peste echipa Hostway daca nu imi merge ceva :P In plus, asa dau posibilitatea celor care vor sa injure cand pica blogul meu sau cica.ro sa aiba pe cine :P (desi pana acum a fost vina scripturilor noastre :D ).

Ca o concluzie, din acest moment site-urile mele sunt “Gazduite de Hostway” (site-urile romanesti, revvnation si rpmGO nu sunt acolo). Eu sper sa fie o alegere buna, dar ma bazez pe voi sa imi spuneti cand mai pica treburile pe-aici :))

P.S.: nu stiu ca Hostway sa aiba pachete mici, de genul 3$/luna, eu am un pachet de aprox. 150E/luna, deci nu stiu cat e de bun pentru bloggeri la inceput sau mai mici (daca excludeti BlogWay, bineinteles). As vrea sa va zic ce am detaliat, dar nu ma ocup eu de partea asta, baietii de la BEC Media imi fac administrarea :D. Insa, daca e nevoie, le zic sa faca o lista :)

4 thoughts on “M-am mutat la Hostway

Leave a Reply

Your email address will not be published.