links for 2008-08-17

6 thoughts on “links for 2008-08-17

 1. okay, si acum sa intrebam de bani din blog? nu de alta, dar se stie ca te bucuri…de intrebare :p

  dar, oricum, sufletul conteaza :)

 2. :))

  Nu ma enerveaza intrebarea in sine, de obicei, ci raspunsul la care se asteapta cei care intreaba :) E ok sa ma intrebe, daca ma intreaba ceva specific nu “e adevarat ca poti face bani din blogging?”.

 3. maih, pe mine mai nou ma intreaba lumea… si, cat castigi? -Paih, nu castig bani. Si pana sa apuc sa spun ca imi face placere etc, deja a tras concluzia ca e pierdere de vreme si ca sunt o fraiera.

  M-a intrebat bunicul daca O SA castig vreodata bani din asta. E un pas inainte. Dar mi-a atras atentia sa imi vad de scoala.
  Si altcineva m-a intrebat daca masina e de la firma, ca a vazut brandul si nu intelegea omul, ce firma e aia cu “blonde” si “gandesc” in aceeasi propozitie. Iar de fascinatia blondelor a uitat de cea a banilor ;))

 4. toata familia are. si toata gandeste, chiar daca nu sunt toti blonzi. plus, e promovare gratis :p [inclusiv paparazzi pe urmele mele de 2 ori, doar ca n-am ajuns la Ciao, ci pe bloguri :( dar nu ma las! :)) ]

  si un binevoitor care mi-a lasat o amintire dintr-o parte in cealalta a capotei. [i-as zice de sanatate si la tine pe blog- la mine m-am descarcat de mult- dar totusi, nu sunt sigura ca stie sa citeasca..]

  p.s. pls sterge comentariul asta. doar realizez ca nu ma aflu pe fundul masinii mele :p

Comments are closed.