Degustare pe intuneric: inghetata Magnum

Dupa ce Andra a fost cu fetele (Alina, Andreea si Raluxa) la degustare de inghetata Magnum pe intuneric, am zis ca vreau sa merg si eu :D Am vorbit cu cei de la Magnum si vineri seara, de la ora 8, am posibilitatea sa merg cu o gasca la degustat.

Se face, astfel, ca am 4 locuri libere. Daca vreti, deci, sa mergeti, dati pe twitter, cu tag #magnumizeyoursenses, ce senzatii va ofera o inghetata (de preferat Magnum, dar inghetata sa fie :D ) intr-o zi torida de vara. Twit-ul sa fie dat pana la ora 14:00, joi.

Un model de twit ar fi: “racoare, goose bumps, ciocolata #magnumizeyoursenses”. Cele mai misto/funny/neasteptate 4 dintre raspunsuri vor fi alese de mine si de Andra – care deja stie ce si cum – si veti avea ocazia sa va exacerbati simturile mancand inghetata intr-o seara torida de vara, pe intuneric :D

Ah, mai e ceva: cei care raspund trebuie sa fie doar de sex masculin :D Pentru ca fetele nu au vrut sa ma ia si pe mine marti >:) In plus, prefer sa iau un pumn daca pun lingurita sau mana aiurea, decat sa ma zgarie cineva. Nu de alta, dar un pumn pot sa il explic :))

7 thoughts on “Degustare pe intuneric: inghetata Magnum

  1. Se pare ca nu te-am urmarit la timp..Deci zic sa merg si eu la degustat…imi place ideea…cat despre inghetata inca nu stiu nimic…

Leave a Reply

Your email address will not be published.