Castiga cupoane pentru carti

Acum ceva timp va intrebam daca mai cititi carti fizice, stand in fotoliu

Ei, acum am pentru voi niste cupoane pentru carti de la BuyBooks, un magazin online. Pentru ca eu sunt pe drum spre Iasi (unde ma duc sa vad meciul dintre echipa FotbalAdevarat si legendele fotbalului romanesc, precum si finala Cupei Romaniei), va las sa va alegeti cartea pe care ati comanda-o de pe site-ul mentionat (BuyBooks.ro, adica :D ), sa scrieti un post pe blogul vostru, cu link catre cartea respectiva si motivul pentru care o vreti, apoi sa ma anuntati si pe mine ca ati scris. Primii 5 in ordinea primirii pingback-ului sau a unui comentariu cu link primesc cupoane de cate 50RON, iar unul dintre voi, in urma deciziei mele (care carte mi se pare cea mai interesanta, pe care as lua-o eu etc.) va primi un cupon de 100RON. Poate fi inclusiv unul dintre cei 5 anteriori. Cu singura conditie sa mi-o imprumute si mie dupa ce o cumpara :))

Have fun, cumparati carti misto.

P.S.: daca nu va apare comentariul imediat nu va impacientati, e posibil sa fi intrat in moderare si, cum eu sunt pe drum, sa nu fi apucat sa dau accept.

Later edit: am ales sa dau tuturor celor care au scris post, pana la urma, cate un voucher de 50RON (am vorbit cu cei de la BuyBooks si au fost de acord). Din pacate am doua comentarii carora nu le pot da: Maria, pentru ca are link catre post, iar Jurnal de Bebe pentru ca nu are modalitate de contact. Restul… ar trebui sa le aveti deja pe email :) have fun reading, acum, ca tot aveti spatii de lectura prin parcuri :D

16 thoughts on “Castiga cupoane pentru carti

  1. Pingback: e ca si cum « Rox

Leave a Reply

Your email address will not be published.