Ai lucruri de dat? Mergi la LucruriGratis.ro

Logo LucruriGratis.roAcum vreo jumatate de an am auzit pentru prima data de LucruriGratis.ro. Cristi, cel care a creat comunitatea, ma intreba de diferite modalitati de promovare, participand, totodata, la BlogTrip Brasov.

Sincer sa fiu, nu prea intelegeam eu ce si cum cu site-ul. Cata lume da lucruri gratis, pana la urma? Apoi mi-am dat seama ca si eu sunt printre cei care ar putea sa dea lucruri gratis, avand in vedere cate prostii am adunate intr-un apartament cu doua camere.

Mai important, insa, este cine ia acele lucruri. La cine pot ajunge, pe cine pot ajuta. Ma gandeam zilele astea la “batranica lui Doru“, cum ii spunem noi, care nu avea nimic, dar care acum are o casa aproape plina.

Lucrurigratis.ro e un proiect foarte misto, care merita promovat. Chiar spuneam, in gluma, ca ar trebui sa il iau pe Cristi profesor suplinitor in campania Scoala de Bani, pentru ca in mod cert el intelege foarte bine ce inseamna sa economisesti si sa nu cheltui bani aiurea :)) Ce zici, Cristi, te ung prof? :)) Ca plata, pun un banner pana la sfarsitul anului la mine pe blog ;;)

2 thoughts on “Ai lucruri de dat? Mergi la LucruriGratis.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.